Audi Approved:plus

Audi Approved:plus består av tidigare ägda Audibilar, högst 60 månader gamla och har gått max 10.000 mil, som alla genomgått en noggrann 110-punkterskontroll. Vi erbjuder dig förutom tidigare ägda Audibilar också en lång rad tjänster. Det här gör att du alltid kan vara säker på att få en bil som uppfyller mycket högt ställda krav och som du kan ha glädje av länge.

110-punkterskontroll

Omfattande kontroller

Samtliga Audi Approved:plus-bilar har genomgått en omfattande 110-punkterskontroll. Bilens alla funktioner testas, och skulle något behöva bytas används uteslutande Audi Original-delar. Efter genomgången kontroll undertecknas protokollet av verkstadsförmannen personligen och läggs i bilen.

Attraktiva finansierings- och leasinglösningar

Låga månadsavgifter och flexibla möjligheter

Via Audi Finans kan vi alltid erbjuda dig individuellt anpassade finansieringstjänster. Hit hör exempelvis skräddarsydda finansieringslösningar med låga månadsavgifter och flexibla möjligheter då kontraktet löper ut. Eller så kan du välja någon av våra attraktiva leasinglösningar.

Garanti i toppklass

12-månadersgaranti, oberoende av vilken modell du väljer.

När du väljer en bil från Audi Approved:plus omfattas den automatiskt av en omfattande 12-månadersgaranti, oberoende av vilken modell du väljer. Denna garanti är fri från självrisker och ersätter upp till två basbelopp. – Startar att gälla först efter det att nybilsgarantin löpt ut. – Rätt till låneAudi om din bil skulle råka ut för skada. 3 dygn/20 mil

Provkörning

Testa din drömbil

Bästa sättet för att se om en viss bil passar en är att själv ta en provtur med den. Vi ställer gärna din önskebil till förfogande så att du kan provköra den och prova bilens olika funktioner själv.

Vi tar din gamla bil i inbyte

Inbyte av din gamla bil

När du bestämt dig för en bil från oss, tar vi din gamla i inbyte. Vi kontrollerar vilket skick den är i och ger dig sedan ett marknadsmässigt bud.

Ersättningsbil när din egen står på verkstaden

För de stunder då bilen måste in på verkstaden

Även de bästa bilarna måste då och då in på verkstad – även om det bara är för en kontroll. Vid sådana tillfällen erbjuder vi dig en ersättningsbil till en rimlig kostnad. Fråga din oss om de aktuella villkoren.

Du har 10 dagars full bytesrätt

Ångra dig inom 10 dagar

Inom 10 dagar efter att köpehandlingarna undertecknats har du möjlighet att ångra dig, och byta till en annan Audi Approved:plus bil. Har du några frågor om villkoren? Även här står vi gärna till tjänst.