Audi Privat

Finansiera din Audi med din nya Audi. Med vår bilfinansiering får du ett upplägg som är anpassat för ditt bilinnehav och ger många fördelar.

 • Finansieringslösningar som ger dig lägre månadsbetalning
 • Märkesförsäkring med förmånlig premie
 • Serviceavtal med en fast månadskostnad

Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring kan du få ett unikt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad. Läs mer om detta till vänster och tveka inte att kontakta oss för att få mer information och ett skräddarsytt erbjudande.

Audi Billån

Audi Billån

Billån är det vanligaste alternativet för finansiering av nya och begagnade bilar för dig som privatperson. Fördelarna är många och vi skräddarsyr ditt billån efter dina förutsättningar:

 • Låna upp till 80 % av bilens pris
 • Förmånlig ränta – välj mellan fast eller rörlig ränta
 • Avtalstid 12 – 84 månader – välj själv den avtalstid som passar dig
 • Lös ditt Audi billån eller amortera extra när du vill

Audi Billån kan med fördel kombineras med Audi Försäkring och Audi Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad. Läs mer om våra finansieringsalternativ

Audi Mobilitetsgaranti

Audi Mobilitetsgaranti

Audi Mobilitetsgaranti gäller vid ett akut driftstopp*. Detta innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din Audi, dygnet runt, 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin gäller alla våra modeller från 1986 och framåt, förutsatt att du genomför Grundservice/LongLife Service (med ev. tilläggsarbeten) hos auktoriserad Audiverkstad. Hjälp dygnet runt När du behöver hjälp med bilen vid akut driftstopp/okörbar bil* ska du ringa vår larmcentral dygnet runt: 020-61 50 55 inom Sverige eller +46-771-61 50 55 från övriga Europa Fri bärgning och fri lånebil Om problemen inte kan lösas på plats bärgar vi utan kostnad din Audi till närmsta auktoriserad Audiverkstad. Om din Audi inte kan lagas direkt hos verkstaden får du en lånebil i upp till 5 dygn medan vi tar hand om din Audi. Allt du betalar för är bränslet du använder. En trygghet utan dess like. *Definition för driftstopp: Med akut okörbar bil menas att bilen inte kan köras med egen kraft till verkstaden eller att tillverkaren inte tillåter vidare färd på grund av tekniska omständigheter. Läs mer om mobilitetsgaranti

Audi Serviceavtal

Audi Serviceavtal

Du som har en ny Audi har möjlighet att teckna ett serviceavtal innan bilen har varit på sin första service. Med Audi Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad vilket underlättar för budgetering och uppföljning av din privatekonomi.

 • Fast månadskostnad och du vet vad din service kommer att kosta
 • Audi Originaldelar
 • Auktoriserad Audiverkstad med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg
 • Alltid de senaste tekniska uppdateringarna
 • Förlängd Audi Mobilitetsgaranti (läs mer om mobilitetsgaranti här)
 • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil

Audi Serviceavtal kan med fördel kombineras med Audi Finansiering och Audi Försäkring – allt på en faktura och betalning per månad. Läs mer om serviceavtal

Audi Försäkring

Audi Försäkring

Ska du köpa ny eller begagnad Audi? Då kan vi erbjuda dig en mycket förmånlig produkt, Audi Försäkring. Med denna försäkring får du ett omfattande skydd, som du kan känna dig trygg med om olyckan skulle vara framme. Du kan anmäla en eventuell skada online , skadehanteringen är tillgänglig dygnet runt, året om och ersättningsnivåerna är något utöver det vanliga. Anmäl skada här. Skall du köpa en Audi hjälper våra säljare dig med att ta fram ett pris. Äger du redan en Audi? Räkna ut ditt pris, klicka här. Audi Försäkring kan med fördel kombineras med Audi Finansiering och Audi Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad.

Privatleasing

Privatleasing

Ett enklare bilinnehav där du leasar bilen privat istället för att äga. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad och efter avtalstiden återlämnar du bilen till oss. Smart, enkelt och bekvämt.

 • Inget krav på kontantinsats.
 • Du betalar en månadsavgift för nyttjandet baserat på hur bilen används, avtalad körsträcka, avtalstid och bilmodell.
 • Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen till oss.
 • Ingen risk för andrahandsvärdet – du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde.

Audi Privatleasing kan med fördel kombineras med Audi Försäkring och Audi Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad.

Audi Choice

Audi Choice

Audi Choice är en bilfinansiering som ger dig ett antal vägval. En av de stora fördelarna med Audi Choice är det garanterade framtida återköpsvärdet för din bil vilket ger dig en trygghet. Välj till Audi Försäkring och Audi Serviceavtal så får du ett fördelaktigt helhetserbjudande och kontroll på dina bilkostnader.

När avtalstiden löper ut kan du välja att byta till en ny bil, behålla bilen eller lämna tillbaka bilen.
Kontantinsats: Lägst 20%, beräknad på bilens pris.
Månadsbetalning: Beräknas utifrån amortering, ränta och planerad körsträcka.
Restskuld: Med Audi Choice får du ett garanterat inbytespris. När avtalet löper ut har du därför möjlighet att välja tre olika vägar.

 • Byt till en ny bil – Allt du behöver göra är att returnera bilen till oss.
 • Behåll bilen – Om du vill behålla bilen kan du köpa loss den för det garanterade framtida återköpsvärdet alt. förlänga finansieringen.
 • Lämna tillbaka bilen – Du kan även välja att lämna tillbaka bilen till oss när avtalet löper ut. Du behöver inte fundera över bilens framtida värde eller restvärdesrisken och slipper även att sälja den efter avtalstiden.