Audi Tjänstebil

Med Audis helhetskoncept får du en unik tjänstebil som skräddarsys för just dig och dina behov. Full koll på ekonomin och flexibla finansieringslösningar. Det är det vi kallar ”Business by Audi”.

Business by Audi. En bra affär.

Just nu erbjuder vi företagsanpassade businessmodeller utrustade med attraktiva paket. En lägre förbrukning utan att pruta på prestandan genom vår nya ultrateknik får du på köpet. I kombination av rätt bil, utrustning och tillvalstjänster skapar vi en förmånsbil precis som du vill ha den – med en körkänsla i absoluta världsklass.

Business by Audi

Business by Audi

Det vi kallar business by Audi är samlingsnamnet för vårt erbjudande till tjänstebilsförare eller företag – erbjudanden på både bil och utrustning, svar och hjälp med de allra vanligaste frågorna och inte minst en låg och komplett månadskostnad där allt som kunden vill ska ingå kan göra det. Läs mer här

Audi Körjournalsapp

Audi Körjournalsapp

För att du lätt ska kunna hålla reda på dina resor oavsett om det är i tjänsten eller privat har Audi tagit fram Körjournalen. Kostnadsfritt kan du ladda ner denna app från App Store/Google play och med valfria intervallet exportetar du över information i Körjournalen från din iPhone/Smartphone till din dator via e-post. Ladda ner Audi körjournalsapp för iPhone. Ladda ner Audi körjournalsapp för Anroid.

Audi Leasing

Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företaget bilar.

 • Oftast är momsen på leasingavgifter till hälften avdragsgill
 • Leasing löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar
 • Belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar.
 • Oftast inget krav på särskild leasingavgift (handpenning)Audi Leasing kan med fördel kombineras med Audi Försäkring och Audi Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad.
Audi Serviceavtal

Audi Serviceavtal

Du som har en ny Audi har möjlighet att teckna ett serviceavtal innan bilen har varit på sin första service. Med Audi Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad vilket underlättar för budgetering och uppföljning, oavsett om ni har ett eller flera fordon i er vagnpark.

 • Enkel kontroll på kostnaderna för service
 • Fast månadskostnad under hela avtalstiden
 • Möjlighet att lyfta momsen för månadskostanden för serviceavtal
 • Audi Originaldelar
 • Auktoriserad Audiverkstad med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg
 • Alltid de senaste tekniska uppdateringarna
 • Förlängd Audi Mobilitetsgaranti (läs mer om mobilitetsgaranti här)
 • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen

Audi Serviceavtal kan med fördel kombineras med Audi Finansiering och Audi Försäkring – allt på en faktura och betalning per månad. Läs mer om serviceavtal

Audi Mobilitetsgaranti

Audi Mobilitetsgaranti

Audi Mobilitetsgaranti gäller vid ett akut driftstopp*. Detta innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din Audi, dygnet runt, 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin gäller alla våra modeller från 1986 och framåt, förutsatt att du genomför Grundservice/LongLife Service (med ev. tilläggsarbeten) hos auktoriserad Audiverkstad. Hjälp dygnet runt När du behöver hjälp med bilen vid akut driftstopp/okörbar bil* ska du ringa vår larmcentral dygnet runt: 020-61 50 55 inom Sverige eller +46-771-61 50 55 från övriga Europa Fri bärgning och fri lånebil Om problemen inte kan lösas på plats bärgar vi utan kostnad din Audi till närmsta auktoriserad Audiverkstad. Om din Audi inte kan lagas direkt hos verkstaden får du en lånebil i upp till 5 dygn medan vi tar hand om din Audi. Allt du betalar för är bränslet du använder. En trygghet utan dess like. *Definition för driftstopp: Med akut okörbar bil menas att bilen inte kan köras med egen kraft till verkstaden eller att tillverkaren inte tillåter vidare färd på grund av tekniska omständigheter. Läs mer om mobilitetsgaranti
Audi Försäkring

Audi Försäkring

 • Garanterad reparation av auktoriserad Audiverkstad med Audi Originaldelar
 • Helt ny Audi eller 120 % av marknadsvärdet om bilen blir totalskadad
 • 3 000 kr lägre självrisk vis skada som ersätts av vagnskadegaranti
 • Maskinskadeförsäkring som gäller 8 år eller upp till 15 000 mil
 • Ingen maxgräns för däck och fälgar – gäller även fabriksmonterad elektronisk utrustning.Audi Försäkring kan med fördel kombineras med Audi Finansiering och Audi Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad.För mer information om Audi Försäkring gå in på www.audibilforsakring.se eller ring på 0770-110 210.
Räkna pris på Audi Bilförsäkring