• Märke Audi
  • Kampanjpris 225900 kr
  • Leasing från 2595 kr/mån

Nya A1 Sportback 30 TFSI Proline

Nya Audi A1 Sportback har det mesta man kan önska av en bil inom kompaktsegmentet – den är både rymlig, sportig och uttrycksfull. Interiören fokuserar på föraren med en uttrycksfull och anpassningsbar design, där det uttalade målet var att skapa den sportigaste interiören i kompaktklassen. Med infotainmentsystem och förarassistanssystem i nivå med storbilsklassen är A1 Sportback dessutom nära sammankopplad med den digitala världen.

Nya Audi A1 Sportback är mer digital än någonsin. Till och med grundversionen kommer som standard med ett helt digitalt instrument med högupplöst 10,25-tumsskärm och multifunktionsratt. Tillvalet Audi virtual cockpit med utökade funktioner visar omfattande och varierad information, som animerade navigationskartor och grafik från vissa förarassistanssystem ¬– direkt i förarens synfält. Audis smarttelefongränssnitt ser till att du alltid är uppkopplad i nya A1 Sportback då det integrerar iOS-telefoner med Apple CarPlay. Finsmakare när det gäller musik och akustik kommer att bli positivt överraskade av Digital Audio Broadcasting-mottagaren, Audi sound system och Bang & Olufsen Premium Sound System.

Nya A1 Sportback är mycket rymligare – vilket gör livet så mycket lättare för föraren och passagerare både i framsätet och i baksätet. A1 Sportback har vuxit betydligt på längden – med ytterligare 56 millimeter är den nu 4,03 meter lång. Samtidigt förblir bredden nästan densamma, 1,74 meter. Den nya generationens modell är bara 1,41 meter hög – 1,43 meter med takantennen. Bagageutrymmets volym har ökat med 65 liter. Normal volym är 335 liter, med nedfällda baksäten är volymen hela 1 090 liter. Lasttröskeln sitter bekvämt lågt, endast 67 centimeter upp.

  • Bensin
  • Manuell

Vi hjälper dig att hitta rätt!

Fyll i dina uppgifter nedan så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.