• Märke Audi
  • Kampanjpris 332000 kr
    299000 kr
  • Leasing från 3615 kr/mån

Nya Audi Q3 35 TFSI S-tronic Proline Advanced

Nya Audi Q3 är den mångsidiga SUV:en som passar lika bra i storstaden som offroad – med mer utrymme, anpassningsbarhet och praktiska detaljer än någonsin. Fronten framhävs av Singleframe-grillen i åttakantig design och de stora luftintagen på sidorna. Beroende på baksätenas och ryggstödens position har bagageutrymmet en volym på upp till 1 525 liter. Nya Audi Q3 har en digital cockpit och stor MMI-pekskärm – och flera infotainmentlösningar som gör den kompakta SUV:en uppkopplad med omgivningen. De nya assistanssystemen ger även föraren stöd vid parkering, i stadsmiljö och på långa resor.

Nya Audi Q3 ser mycket sportigare ut än sin föregångare tack vare Singleframe-grillen i åttakantig design och de stora luftintagen på sidorna. Åtta vertikala stag delar upp kylargrillen med dess ram och återspeglar SUV-karaktären. Strålkastarna är smala och har en inåtgående kilform. Audi erbjuder dem i tre versioner – alla med LED-teknik. En höjdpunkt när man ser nya Audi Q3 från sidan är symmetrin mellan strålkastarna och bakljusen. Konturerna hämtar sin inspiration från Audis quattro-DNA och får denna SUV att verka ännu bredare, och hjulhuskanterna i kontrastfärg förstärker offroad-looken.

Nya Audi Q3 är en lite mindre SUV som på sistone har vuxit i alla riktningar. Den är 4 485 mm lång, vilket gör den 97 mm längre än föregångaren. Vad gäller bredd har den vuxit 25 mm till 1 856 mm, men med 1 585 mm är den 5 mm lägre än den första generationen av Q3. Hjulbasen, som har ökats med 77 mm till 2 680 mm är mycket mer rymlig – med ännu bättre plats för knän, huvud och armbågar.

  • Bensin
  • Automat

Vi hjälper dig att hitta rätt!

Fyll i dina uppgifter nedan så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.