Personbilstekniker Volkswagen

Vi söker nu en VW Personbilstekniker till vår anläggning på Södra vägen i Kalmar.

Om företaget

På Bilkompani Kalmar AB jobbar mer än 100 personer i dagsläget. Här blir du en del av ett sammansvetsat verkstadsteam om 20 personer. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet!

Bilkompani är i en expansiv fas och vi har nyligen öppnat vår andra anläggning i Kalmar. Vi erbjuder intern utbildning såväl som Volkswagens egna utbildningar och möjlighet till individuell vidareutbildning.

Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega på Bilkompani!

Arbetsbeskrivning

Ditt jobb består i att utföra service, underhåll, reparationer, i viss mån felsökning och utrustning av nya bilar för VW, Skoda och Seat personbilar. Du hanterar arbetsordrar enligt standards och hanterar garantiärenden enligt gällande rutiner.

Vi använder Servicecam som ett verktyg för att dokumentera kundens bil och eventuella reparationsbehov. Detta innebär att du har kundkontakt och ser till att kunden får tydlig och korrekt information.

Formella krav

  • Gymnasieutbildning med fordonsteknisk bakgrund
  • Körkort B
  • Tekniskt intresse (Telematik, Uppkopplade bilar etc.)
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi tror att du har en känsla för kundservice, är strukturerad och har lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Tidigare erfarenhet av våra system är ett plus.

Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och tillför energi och positivism till ditt team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön
Arbetsort: Kalmar
Omfattning: Heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till sofie.gustafsson@bilkompani.se senast den 2020-02-29.

Märk din ansökan med ”Personbilstekniker  VW/Skoda/Seat Bilkompani”.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Sofie Gustafsson, Servicechef på 0480-480004.