Lediga tjänster

Just nu letar vi efter en lackerare! 

Vi söker en driven lackerare med hög känsla för kvalitet och precision.

Som lackerare hos oss på Bilkompani Kalmar arbetar du med de framgångsrika märkena Audi, Volkswagen, Skoda och Seat i en toppmodern anläggning. Som lackerare arbetar du självklart med att spackla, slipa, maskera och lacka – men arbetat är också mycket av ett lagarbete tillsammans med de övriga i teamet i skadecentret där vi jobbar tätt med våra skadespecialister.

Du som söker. 

Som person är du positiv, driven och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som gärna arbetar i ett glädjefyllt team. Att ha ett servicetänk i ditt arbete ser du som en viktig del för kvalitén.

Vi ser gärna att du som söker har arbetat som lackerare tidigare, men det är inget krav. Om du besitter en kompetens som du tror passar oss, så öppnar vi gärna dörren för dig som är driven, duktig och sugen på att lära dig mer av vårt yrke!

Känner du igen dig? Vill du förstärka vårat team och arbeta med marknadens ledande bilmärken tillsammans med oss? Välkommen att söka! 

Skicka ditt CV till fredrik.hakansson@bilkompanikalmar.se 


Vi söker alltid efter duktiga medarbetare. Har du erfarenheter från verkstadsarbete, bilplåtslageri eller liknande så vill vi förstås ha ditt CV.
Mejla till jobb@bilkompanikalmar.se

Varmt välkommen!