Lediga tjänster

MEDARBETARE DÄCK/rekond, Bilkompani Kalmar

Vi söker nu en medarbetare till vår nya anläggning på Engelska Vägen i Kalmar.

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av vårt nya däck- och rekondteam vid vår helt nya anläggning i Kalmar, en av Sveriges modernaste verkstäder och däckhotell.

 

Om företaget

Bilkompani-gruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet!

Bilkompani är i en expansiv fas och vi färdigställer för tillfället en helt ny anläggning i Kalmar, vilket också blir din nya arbetsplats. Vi erbjuder intern utbildning och möjlighet till individuell vidareutbildning. Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega i Bilkompani-gruppen!

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer vara en del av vårt nya däck- och rekondteam på vår nya anläggning i Kalmar. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot kundbilar samt internbilar för att byta hjul. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina sysslor.

Vidare innebär också tjänsten att du kommer arbeta med bilvård och rekonditionering in- och utvändigt. Arbetet innebär handtvättning, vaxning, polering och fönsterputsning. Det krävs att du har en känsla för finish och är noggrann i ditt arbete för att ge kunden den bästa upplevelsen.

Formella krav

  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av bilrekonditionering
  • Erfarenhet av att byta och skifta däck
  • Tekniskt intresse
  • Körkort B
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift

 

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker gillar högt tempo och service! Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och som tycker om mötet med kunden. Du är serviceminded och gör gärna det lilla extra för att dina medarbetare och kunder ska känna sig sedda och hörda och du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och tillför energi och positivism till ditt team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Arbetsort: Kalmar

Omfattning: Heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till kristoffer.lofstedt@bilkompani.se senast den 2019-11-30.

Märk din ansökan med ”Däck/Rekond Bilkompani”. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Kristoffer Löfstedt, Däck- och Rekondansvarig på 072-740 97 63.