BILSKADEREPARATÖR, Bilkompani KALMAR SÖDRA

Vi söker nu en medarbetare till vår anläggning på Södra Vägen i Kalmar. Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av vårt prisvinnande skadeverkstadsteam (Årets Skadeverkstad i Sverige 2019). Om företaget Bilkompani-gruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet!Bilkompani är i en expansiv fas och vi har nyligen öppnat vår andra anläggning i Kalmar. Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega i Bilkompani-gruppen!  Arbetsbeskrivning Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar. Det krävs att du har en känsla för finish och är noggrann i ditt arbete för att ge kunden den bästa upplevelsen. Kvalifikationer Du har en relevant yrkesutbildning och gärna ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med stora skador, och att slutresultat vid montering sker med tydlig/perfekt passform och kvalité. B-körkort är ett krav  Personliga egenskaper Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse Lön: Fast månadslön Arbetsort: Kalmar Omfattning: Heltid Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till magnus.andersson@bilkompani.se senast den 2021-03-31. Märk din ansökan med ”Bilskadereparatör Bilkompani”. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Andersson, skadechef Kalmar Norra, på telefon 076-891 15 45.

Spontansökan Biltekniker

Har du ett brinnande intresse för bilar, och en relevant yrkesutbildning med ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet så är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss. Mail: sofie.gustafsson@bilkompani.se LACKERARE/FÄRDIGSTÄLLARE, Bilkompani KALMAR SÖDRA

LACKERARE/FÄRDIGSTÄLLARE, Bilkompani KALMAR SÖDRA

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av vårt prisvinnande skadeverkstadsteam (Årets Skadeverkstad i Sverige 2019). Om företaget Bilkompani-gruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet! Bilkompani är i en expansiv fas och söker förstärkning till vår lackeringsavdelning. Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega i Bilkompani-gruppen! Arbetsbeskrivning Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga kollegor som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att färdigställa inför lackering på personbilar. Det krävs att du har en känsla för finish och är noggrann i ditt arbete för att ge kunden den bästa upplevelsen. Kvalifikationer Du har en relevant yrkesutbildning och gärna ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med stora skador, och att slutresultat sker med tydlig/perfekt passform och kvalité. B-körkort är ett krav Personliga egenskaper Du ska ha stort  intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse Lön: Fast månadslön Arbetsort: Kalmar Omfattning: Heltid Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till magnus.andersson@bilkompani.se senast den 2020-04-15. Märk din ansökan med ”Lackering Bilkompani”. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Andersson, Koncernskadechef på telefon 076-891 15 45.