Serva din bil hos en specialist.

Rätt kompetens och rätt utrustning, högre andrahandsvärde, identiska reservdelar och att bilens garanti förlängs – några av anledningarna till varför du vinner på att serva din bil hos en specialist.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer
S

Telefonväxel:
Personbilsverkstad: 0480-48 00 20
Transportbilsverkstad: 0480-48 00 40

Vad skiljer oss från andra?

Specialister på våra egna märken

För att bli bäst på något måste man fokusera. Repetera, ta till sig ny information och bli bättre för varje gång. Därför arbetar vi bara med att serva de bilar som vi själva säljer. Inget annat.

Rätt kompetens och rätt utrustning

Specialister på vårt ”eget” bilmärke

Vår verkstad är auktoriserad av Audi, Volkswagen och Skoda och det ställs höga krav på oss och vår service. Alla vi tekniker har våra egna specialområden, och vi blir specialister på vårt ”eget” bilmärke. Vi går regelbundet utbildningar och vi får dagligen nya uppdateringar från fabrikerna. Till alla moment använder vi godkänd verkstadsutrustning och vi har cirka 4 500 olika specialverktyg till vår hjälp.

Högre andrahandsvärde

Ta hand om din bil

Om du tar väl hand om din bil, och ser till att serviceboken fylls i korrekt kan du komma att få mer betalt när du vill sälja den. Detta betonas ofta både i motortidningar och i prislistor på begagnade bilar, helt enkelt för att en dokumenterad historik talar om att du har tagit väl hand om din bil.

Identiska reservdelar

Originaldelar

När en del på din bil byts ut ersätter vi den alltid med en likadan del som bilen en gång tillverkades av – samma hårdhet, samma mått och samma material. Eftersom reservdelarna kommer direkt från fabriken har de också perfekt passform, och inga anpassningar behöver göras. Eftersom Audi, Volkswagen och Skoda ständigt utvecklar bilarna – och delarna – så överförs alla förbättringar direkt till våra system och reservdelar. Vi använder heller aldrig adaptrar för att kunna använda samma del till olika bilar.

Bilens garanti förlängs

Bilens garanti förlängs

När du servar din bil hos oss får du alltid ett års, eller 1000 mils, garanti på reparationen (enligt Motorbranschens Riksförbunds riktlinjer). Du får också fortsatt kostnadsfri hjälp om du skulle råka ut för ett driftstopp och 24 månaders garanti på reservdelarna som vi har använt. Garantin täcker dessutom de skador som den skadade reservdelen har orsakat.